Boil the chicken breast, cool and cut into small cubes. Cut the ham into thin strips. Wash the Chinese cabbage and chop finely.
Отварите куриную грудку, охладите и порежьте на маленькие кубики. Ветчину нарежьте тонкими полосками. Пекинскую капусту вымойте и мелко нарубите.
Take a deep salad bowl or dish. Place Chinese cabbage as the bottom layer and add chopped ham to it. Next add carrots and chicken breast.
Возьмите глубокий салатник или блюдо. Нижним слоем разместите пекинскую капусту, добавьте к ней нарезанную ветчину. Далее выложите морковь и куриную грудку.
Beat eggs in a container, add water and flour. Pour the mixture into a frying pan and fry the omelette, cool, then cut into thin pieces. Add the omelette to the salad bowl, salt, pepper, season with mayonnaise and stir.
В емкости взбейте яйца, добавьте воду и муку. Вылейте смесь на сковороду и пожарьте омлет, остудите, затем нарежьте на тонкие кусочки. Добавьте омлет в салатник, посолите, поперчите, заправьте майонезом и перемешайте.
Place the finished salad in portions on plates, garnish with finely chopped herbs and walnuts if desired.
Готовый салат разложите порционно по тарелкам, украсьте мелко нарезанной зеленью и грецкими орехами по желанию.