Peel the onion and cut into half rings. Pour boiling water over for 5 minutes. Peel the beets and cut into slices.
Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Залейте кипятком на 5 минут. Свеклу очистите и нарежьте кружочками.
Place 1/3 of the chopped beets at the bottom of the jar. Then place a layer of onion on top. Alternating layers, place the beets and onions in a jar. Place beets as the last layer.
На дно банки положите 1/3 часть порезанной свеклы. Затем на нее сверху положите слой лука. Чередуя послойно, выложите свеклу и лук в банку. Последним слоем положите свеклу.
In a separate container, mix water and wine vinegar. Add salt and pepper to taste. Pour the resulting mixture over the onions and beets. Place the jar in the refrigerator with the lid tightly closed. Leave the onions to marinate in the refrigerator for 24 hours.
В отдельной емкости смешайте воду и винный уксус. Добавьте по вкусу соль и перец. Полученной смесью залейте лук со свеклой. Поставьте банку в холодильник, плотно закрыв крышкой. Оставьте лук мариноваться в холодильнике на 24 часа.
Serve to the table, sprinkled with chopped herbs. The dish is perfect with vegetable and meat dishes.
Подавайте к столу, посыпав рубленой зеленью. Блюдо отлично подойдет к овощным и мясным блюдам.