Prepare a pot and pan. Wash and clean the fish and vegetables.
Приготовьте кастрюлю и сковороду. Рыбу с овощами вымойте и почистите.
Pour cold water into a saucepan, place the fish in it, put it on the fire, bring to a boil and then leave to simmer for 20 minutes.
Налейте холодную воду в кастрюлю, поместите туда рыбу, поставьте на огонь, доведите до кипения и потом оставьте вариться на медленном огне 20 минут.
Cut the potatoes into cubes. Chop carrots and onions. Pour oil into the pan and fry the onion for 2-3 minutes, then add the carrots and stir-fry for another 3-4 minutes.
Порежьте картофель на кубики. Измельчите морковь и лук. В сковороду налейте масло и пожарьте лук 2-3 минуты, затем добавьте туда морковь и перемешивая пожарьте еще 3-4 минуты.
Remove the finished pink salmon head from the pan. Cool. Separate the pulp from the bones. Strain the broth and add the fish pulp. Bring to a boil.
Готовую голову горбуши достаньте из кастрюли. Остудите. Отделите мякоть от костей. Бульон процедите и добавьте в него мякоть рыбы. Доведите до кипения.
Pour rice, potatoes and fried vegetables into the boiling broth. Salt, pepper, add bay leaf and cook over medium heat for another 15-20 minutes. Be sure to taste the products to see if they are ready. If everything is cooked, turn off the heat, let the soup brew for 5-10 minutes and serve.
В кипящий бульон высыпите рис, картофель и обжаренные овощи. Посолите, поперчите, добавьте лавровый лист и варите на среднем огне еще 15-20 минут. Обязательно попробуйте продукты на готовность. Если все сварилось, выключайте огонь, дайте супу настояться минут 5-10 и подавайте на стол.
Add a shot of vodka to the pan. This will help give the fish soup a spicy taste and a pleasant aroma, the broth will become clear, and the fish pieces will remain strong and juicy.
Добавьте в кастрюлю стопку водки. Это поможет придать ухе пикантный вкус и приятный аромат, бульон станет прозрачным, а кусочки рыбы останутся крепкими и сочными.