Peel the onions and wash all vegetables thoroughly. If the cabbage is too sour, pour cold boiled water over it and leave for 20 minutes. Using a colander, drain and squeeze.
Очистите лук от шелухи, тщательно помойте все овощи. Если капуста слишком кислая, залейте ее холодной кипяченой водой и оставьте на 20 минут. С помощью дуршлага избавьтесь слейте воду и отожмите.
Boil the potatoes and beets separately in their skins until tender. Let cool and cut into small cubes and chop the onion.
Отварите картофель и свеклу отдельно в мундире до готовности. Дайте остыть и нарежьте небольшими кубиками, лук измельчите.
Squeeze the sauerkraut again and chop into 3cm strips. Mix potatoes, beets, cabbage, onion and peas in a large bowl.
Отожмите квашеную капусту еще раз и нашинкуйте полосками в 3 см. Перемешайте в большой миске картофель, свеклу, капусту, лук и горошек.
Combine vegetable oil, apple cider vinegar and sugar and beat lightly. Season the salad with the prepared mixture, add salt and pepper to taste and mix well.
Смешайте растительное масло, яблочный уксус и сахар и слегка взбейте. Заправьте салат готовой смесью, посолите и поперчите по вкусу и хорошо перемешайте.
Serve homemade vinaigrette with fresh black bread.
Подавайте домашний винегрет со свежим черным хлебом.