Peel the onions and rinse the vegetables well. You can make your own mustard dressing using sweet mustard and mayonnaise.
Очистите лук, хорошо промойте овощи. Горчичную заправку можно сделать самостоятельно из сладкой горчицы и майонеза.
Cut the chicken fillet into thin pieces, lightly pound, pepper and salt. Break the egg and beat with a fork, dip each piece of fillet first in the egg, and then in breadcrumbs and fry in vegetable oil on both sides until golden brown. Let the schnitzel cool.
Нарежьте куриное филе тонкими кусочками, слегка отбейте, поперчите и посолите. Яйцо разбейте и взболтайте вилкой, обмакните каждый кусочек филе сначала в яйцо, а потом в панировочные сухари и пожарьте на растительном масле с двух сторон до золотистой корочки. Дайте шницелю остыть.
Cut the eggplant into cubes and fry. Finely chop the red onion, cilantro and garlic. Mix all vegetables with chilled chicken schnitzel and pour over mustard dressing.
Нарежьте баклажаны кубиками и обжарьте. Мелко нарежьте красный лук, кинзу и чеснок. Все овощи смешайте с охлажденным куриным шницелем и полейте горчичной заправкой.
Crispy foccacia will go well with the salad; make it yourself or buy it and carefully place it on a plate next to the salad.
С салатом хорошо будет сочетаться хрустящая фоккача, сделайте ее сами или купите и аккуратно выложите на тарелку рядом с салатом.