Cook the couscous in advance according to the instructions on the package (as a rule, you need to pour boiling water over one part of the cereal with two parts of water). Wash the vegetables and herbs, cut the cucumbers, tomatoes and radishes into small cubes. Separate the parsley and mint from the stems and chop finely.
Заранее сварите кускус согласно инструкции на упаковке (как правило, нужно залить кипятком одну часть крупы двумя частями воды). Овощи и зелень вымойте, нарежьте огурцы, помидоры и редис небольшими кубиками. Петрушку и мяту отделите от стеблей и мелко нарубите.
For salad, use a deep dish or plate. Carefully place the arugula leaves into it. Next, place all the other ingredients: vegetables and herbs. Add the cooked couscous last.
Для салата используйте глубокое блюдо или тарелку. В него аккуратно выложите листья руколы. Далее разместите все остальные ингредиенты: овощи и зелень. Последним добавьте сваренный кускус.
Squeeze the juice from a lime and half a lemon into a container. Pour in the olive oil, then add the cumin, sugar, salt and pepper and mix well. Season the salad with the resulting sauce.
В емкость выдавите сок из лайма и половины лимона. Влейте оливковое масло, затем добавьте зиру, сахар, посолите, поперчите и хорошо перемешайте. Полученным соусом заправьте салат.
Serve the prepared sala with couscous and vegetables chilled for lunch or dinner. Garnish the dish with mint leaves on top.
Готовый сала с кускусом и овощами подавайте охлажденным на обед или ужин. Украсьте блюдо сверху листиками мяты.