Prepare the necessary ingredients. Thaw the hake fillet, peel the potatoes, carrots and onions. Boil the egg.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Филе хека разморозьте, картофель, морковь и лук очистите от кожуры. Яйцо сварите.
Pour water into a saucepan and bring it to a boil. Thinly slice the onion and carrots. Pour oil into a heated frying pan and place the chopped vegetables in it. Season with salt and pepper. Fry until done.
Налейте воду в кастрюлю и доведите ее до кипения. Тонко нарежьте лук и морковь. Налейте масло на разогретую сковороду и выложите в нее нарезанные овощи. Посолите и поперчите. Жарьте до готовности.
Cut the potatoes into cubes and add to boiling water, cook for 10 minutes. Cut the fish into pieces and add to the pan with the potatoes.
Картофель нарежьте кубиком и добавьте в кипящую воду, варите 10 минут. Рыбу нарежьте на кусочки и отправьте в кастрюлю к картошке.
Add the overcooked vegetables to the pan and cook for 3 minutes.
Пережаренные овощи добавьте в кастрюлю и варите 3 минуты.
Pour the finished dish into plates, adding a chopped egg and finely chopped herbs to each.
Готовое блюдо разлить по тарелкам, добавив в каждую порубленное яйцо и мелко нарезанную зелень.