Cut the pork into pieces and place in a bowl. Add chopped garlic, cut the onion into rings, sprinkle with spices, and mix everything.
Свинину нарежьте кусками и переложите в миску. Добавьте измельченный чеснок, лук нарежьте кольцами, посыпьте специями, и все перемешайте.
Combine oil, wine and cucumber pickle and pour over meat. Cover the bowl with film and leave to marinate for 3-4 hours.
Соедините масло, вино и огуречный рассол и залейте мясо. Миску накройте пленкой и оставьте мариноваться на 3-4 часа.
If you cook shish kebab on coals, then they need to be prepared. Place the meat on skewers, alternating with onion rings. Fry evenly on each side, basting with marinade until golden brown.
Если вы готовите шашлык на углях, то их надо подготовить. Мясо насадите на шампуры, чередуя с кольцами лука. Равномерно прожаривайте с каждой стороны, поливая маринадом до появления золотистой корочки.
Place the finished kebab on a plate, sprinkle with pomegranate seeds and garnish with fresh herbs.
Готовый шашлык уложите на тарелку, посыпьте зернами граната и украсьте свежей зеленью.