Knead the dough by mixing flour with grated butter, salt and water, cover it and let the dough rest for 30 minutes. Peel the eggplants and garlic, cut the eggplants into small cubes, chop the garlic. Wash the tomatoes and cut into half rings. Preheat the oven. Finely chop the greens.
Замесите тесто, смешав муку с тертым на терке сливочным маслом, солью и водой, накройте его и дайте тесту отдохнуть в течение 30 минут. Баклажаны и чеснок очистите, нарежьте баклажаны мелкими кубиками, чеснок измельчите. Помидоры помойте и нарежьте полукольцами. Духовку разогрейте. Зелень мелко нарубите.
Fry the eggplants in a preheated frying pan with vegetable oil until golden brown. Place on a paper towel to absorb excess oil. In a deep bowl, mix cottage cheese with garlic, salt, egg and finely chopped herbs.
Обжарьте баклажаны на разогретой сковороде с растительным маслом до золотистой корочки. Положите на бумажную салфетку чтоб впиталось лишнее масло. В глубокой миске смешайте творог с чесноком, солью, яйцом и мелко нарезанной зеленью.
Roll out the dough into a not very thin layer on a table sprinkled with flour. Transfer the dough into a greased baking dish in an even layer, evenly distribute the curd filling on top, then the eggplants and chopped tomatoes.
Тесто раскатайте в не очень тонкий пласт на столе, посыпанном мукой. Переложите тесто в смазанную маслом форму для запекания, ровным слоем, сверху равномерно распределите творожную начинку, затем баклажаны и на них нарезанный помидоры.
Bake the pie in the oven for about 20-30 minutes at 200 degrees. Serve the tart hot, sprinkled with fresh herbs.
Выпекайте пирог в духовке около 20-30 минут при температуре 200 градусов. Подавайте тарт горячим, посыпав свежей зеленью.
The filling can be made from chicken breast or minced meat, you can add fried mushrooms and cheese.
Начинку можно приготовить из куриной грудки или фарша, можно добавить обжаренные грибы и сыр.