Peel and wash the potatoes, boil until tender in unsalted water. Wash the radishes and cucumbers. Cut the vegetables into small cubes. Open the eggs and chop finely. Chop the greens.
Картофель очистите и помойте, отварите до готовности в несоленой воде. Редис и огурцы помойте. Овощи нарежьте мелкими кубиками. Яйца отворите и так же мелко нарежьте. Зелень измельчите.
Place chopped onion in a plate and grind it with salt in a mortar.
В тарелку положите измельченный лук и разотрите его с солью ступкой.
In a deep saucepan, place all the chopped vegetables, grated onions, salt, pepper and add kvass and water to the consistency you like. Serve okroshka cold, sprinkled with fresh herbs.
В глубокую кастрюлю положите все нарезанные овощи, растертый лук, посолите, поперчите и залейте квасом и водой до такой консистенции, которая вам нравится. Подавайте окрошку холодной, посыпав свежей зеленью.
The okroshka will become rich and tasty if you let it stand in the refrigerator for about 2 hours.
Насыщенной и вкусной окрошка станет, если дать ей постоять в холодильнике около 2 часов.