Peel the onion and cut into half rings. Wash and chop the cabbage. Prepare the duck.
Лук очистите от шелухи и порежьте полукольцами. Капусту помойте и нашинкуйте. Подготовьте утку.
Pour 3 liters of water into a saucepan and put on fire. After boiling, add honey, 50 grams of salt, cinnamon and juniper. Keep on fire for 5 minutes, remove and let cool. Place the duck in the resulting brine and leave it to marinate for 6 hours.
В кастрюлю налейте 3 литра воды и поставьте на огонь. После закипания добавьте мед, 50 грамм соли, корицу и можжевельник. Подержите на огне 5 минут, снимите и дайте остыть. Выложите в полученный рассол утку и оставьте ее мариноваться на 6 часов.
Once the time is up, remove the bird and dry it with paper towels. Place it on a baking sheet and place in an oven preheated to 180 degrees for 1.5 hours. Water it with Madeira from time to time.
По истечению времени Достаньте птицу и просушите ее бумажными полотенцами. Выложите ее на противень и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 1,5 часа. Время от времени поливайте ее мадерой.
Heat a frying pan with a little olive oil and place the onion and cabbage on it. Add sugar and simmer over low heat for about 15 minutes. Then add wine and simmer for another 40 minutes until done.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством оливкового масла и выложите на нее лук с капустой. Добавьте сахар и тушите на небольшом огне примерно 15 минут. Затем добавьте вино и тушите ещё 40 минут до готовности.
1.5 hours after the start of roasting the duck, increase the oven temperature to 190 degrees and bake the bird for another 30 minutes.
Через 1,5 часа после начала запекания утки увеличьте температуру духовки до 190 градусов и запекайте птицу ещё 30 минут.
Place the cabbage on a dish, smooth it out, and place the cooked duck on top. Garnish with baked tomatoes.
На блюдо выложите капусту, разровняйте ее, а наверх положите готовую утку. Украсьте запеченными помидорами.