Wash the pumpkin, remove the seeds and peel, grate the pulp on a Korean carrot grater in long strips, pass the garlic through a press. Cut the onion into thin half rings, and grate the hot pepper on a fine grater or chop it with a knife.
Тыкву помойте, удалите семечки и кожуру, натрите мякоть на терке для моркови по-корейски длинными полосками, чеснок пропустите через пресс. Лук нарежьте тонкими полукольцами, а острый перец натрите на мелкой терке или измельчите ножом.
Fry the onion in a hot frying pan with oil, cool. Combine pumpkin and onion, mix well. Add apple cider vinegar, salt, garlic, hot pepper, honey, stir.
Обжарьте луковицу на раскаленной сковороде с маслом, остудите. Смешайте тыкву с луком, хорошо перемешайте. Добавьте уксус яблочный, соль, чеснок, острый перец, мед, перемешайте.
Heat the oil left over from frying the onions, pour it over the pumpkin, add spices, and stir. Place in a cool place for at least 2 hours.
Разогрейте масло, оставшееся от жарки лука, залейте им тыкву, добавьте специи, перемешайте. Поставьте в холодное место минимум на 2 часа.
Serve Korean pumpkin chilled.
Тыкву по-корейски подавайте в охлажденном виде.