Cut the butter into medium cubes. Preheat the oven to 180°C, prepare a silicone mat and a pastry bag.
Сливочное масло нарежьте средними кубиками. Разогрейте духовку до 180°C, подготовьте силиконовый коврик и кондитерский мешок.
Prepare the dough: melt the butter with water and sugar in a saucepan. Add flour to the saucepan and, stirring vigorously, brew it with the remaining ingredients.
Приготовьте тесто: растопите сливочное масло с водой и сахаром в сотейнике. Добавьте в сотейник муку и, интенсивно помешивая, заварите ее с остальными ингредиентами.
Remove the saucepan from the heat. Beat the eggs into the mixture one at a time, thoroughly kneading the dough with a spatula until smooth.
Снимите сотейник с огня. Вбивайте в массу яйца по одному, тщательно вымешивая тесто лопаткой до однородности.
Transfer the dough into a pastry bag and refrigerate for 10 minutes.
Переложите тесто в кондитерский мешок и отправьте в холодильник на 10 минут.
Line a baking sheet with a silicone mat and shape the dough into 5cm circles.
Застелите противень силиконовым ковриком и сформируйте окружности из теста диаметром 5 см.
Place the baking sheet with the preparations in the oven preheated to 180°C for 30 minutes. The profiteroles should rise and brown well.
Отправьте противень с заготовками разогретую до 180°C духовку на 30 минут. Профитроли должны подняться и хорошо подрумяниться.
Prepare the filling: using a blender, mix the cream, cottage cheese and powdered sugar. Transfer the mixture into a pastry bag and leave in the refrigerator for 10 minutes.
Приготовьте начинку: с помощью блендера смешайте сливки, творог и сахарную пудру. Переложите массу в кондитерский мешок и оставьте в холодильнике на 10 минут.
Cool the finished profiteroles slightly, make small holes at the bottom and fill them with curd mass using a bag.
Готовые профитроли слегка остудите, сделайте небольшие отверстия снизу и начините их творожной массой с помощью мешка.