Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the rice with running water several times, wash the stomachs and dry with a paper towel, peel the vegetables.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Рис промойте проточной водой несколько раз, желудки помойте и обсушите бумажным полотенцем, овощи очистите от кожуры.
Place the washed chicken stomachs in a saucepan with salted water, bay leaves and black peppercorns, place on the stove and cook for about 40-60 minutes until cooked. In a separate bowl, boil the rice until tender.
Вымытые куриные желудки опустите в кастрюлю с подсоленной водой, лавровым листом и черным перцем горошком, поставьте на плиту и варите их примерно 40-60 минут до готовности. В отдельной посуде отварите рис до готовности.
While the gizzards are boiling, cut the peeled onion into thin half rings, cut the carrots into small strips and place the vegetables in a frying pan heated with oil for about 8-10 minutes until golden brown.
Пока желудки варятся, очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами, морковь нарежьте некрупной соломкой и отправьте овощи в разогретую с маслом сковороду обжариваться примерно 8-10 минут до образования золотистого вида.
Cut the boiled and cooled gizzards into small pieces, add them to the frying pan with the onions and carrots, pour in a small amount of broth and simmer the dish for 5 minutes. Cut the peeled garlic into thin slices, add to the gizzards and vegetables and mix the ingredients thoroughly. Then salt and pepper the dish, pour in soy sauce, stir and, covering with a lid, simmer the dish for about 5-7 minutes until fully cooked.
Отваренные и остывшие желудки нарежьте небольшими кусочками, отправьте в сковороду к луку и моркови, влейте небольшое количество бульона и потушите блюдо в течение 5 минут. Очищенный чеснок нарежьте тонкими пластинами, присоедините к желудкам и овощам и тщательно перемешайте ингредиенты. Затем блюдо посолите, поперчите, влейте соевый соус, перемешайте и, накрыв крышкой, тушите блюдо примерно 5-7 минут до полной готовности.
Serve hot chicken gizzards stewed in a spicy-sweet sauce with vegetables and rice, complementing the dish with a salad of fresh vegetables and herbs.
Тушеные в остро-сладком соусе куриные желудки с овощами и рисом подавайте в горячем виде, дополнив блюдо салатом из свежих овощей и зелени.