Rinse the lettuce leaves under running water, dry and tear into small pieces. Clean the broom and disassemble it into small segments. Peel the pear from skin and seeds and cut into slices. Peel the veal from the films and cut into small thin slices. Peel the pepper from seeds, rinse under running water and cut into thin strips. Grate the cheese on a coarse grater.
Листья салата промойте под проточной водой, обсушите и порвите на небольшие кусочки. Помело очистите и разберите на небольшие сегменты. Грушу очистите от кожи и семян и порежьте дольками. Телятину очистите от пленок и порежьте небольшими тонкими ломтиками. Перец очистите от семян, промойте под проточной водой и порежьте тонкими полосками. Сыр потрите на крупной терке.
To make the sauce, place fresh spinach in a frying pan and simmer in olive oil for 2 minutes. Then add milk and grated cheese. Warm up for 2 minutes. Using an immersion blender, grind the resulting mass until smooth.
Для соуса свежий шпинат положите на сковороду и потомите в оливковом масле в течение 2 минут. Затем добавьте молоко и натертый сыр. Прогрейте в течение 2 минут. С помощью погружного блендера измельчите полученную массу до однородного состояния.
Salt the veal and fry in a grill pan on both sides for 2 minutes. Cool the meat. In a deep bowl, combine the meat with lettuce, bell pepper, pomelo and pear. Stir lightly and pour over the spinach sauce.
Телятину посолите и обжарьте на сковороде гриль с двух сторон в течение 2 минут. Остудите мясо. В глубокой чаше соедините мясо с листьями салата, болгарским перцем, помело и грушей. Слегка перемешайте и полейте шпинатным соусом.
Serve when the veal is still warm. Place the salad in a mound, garnish with herbs and sprinkle with cheese.
Подавайте к столу, когда телятина будет еще теплой. Выложите салат горкой, украсьте зеленью и посыпьте сыром.