Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the mushrooms with water and drain in a colander, wash the potatoes under running water, and peel the onions.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Грибы промойте водой и откиньте на дуршлаг, картофель помойте проточной водой, лук очистите от шелухи.
Place the washed potatoes in a saucepan and cook over low heat for about 25-30 minutes until tender. When the potatoes are ready, peel them and cut them into medium-sized cubes. Cut the mushrooms into small pieces.
Вымытый картофель положите в кастрюлю и поставьте его вариться на медленном огне примерно 25-30 минут до готовности. По мере готовности картофеля, очистите его от кожуры и нарежьте кубиками среднего размера. Грибы нарежьте небольшими кусочками.
Cut the peeled onion into thin half rings and place in a frying pan heated with oil to fry for 2-3 minutes until golden brown. Add the chopped mushrooms to the onion and continue frying the ingredients for about 5-7 minutes. Cut the pickled cucumbers into cubes, finely chop the dill, beat the sour cream into a strong foam.
Очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами и отправьте в разогретую с маслом сковороду обжариваться в течение 2-3 минут до приобретения золотистого вида. Присоедините к луку измельченные грибы и продолжайте обжаривать ингредиенты примерно 5-7 минут. Маринованные огурцы нарежьте кубиками, укроп мелко нарубите, сметану взбейте в крепкую пену.
Start assembling the salad; to do this, combine fried mushrooms with onions, potatoes and cucumbers in a deep bowl, add salt and pepper to the dish. Add sour cream dressing and chopped dill to the salad and mix the dish thoroughly.
Приступайте к собиранию салата, для этого в глубокой посуде соедините обжаренные грибы с луком, картофель и огурцы, посолите и поперчите блюдо. Добавьте к салату сметанную заправку и измельченный укроп и тщательно перемешайте блюдо.
Place a hearty salad of fried porcini mushrooms, onions and potatoes in a beautiful dish and serve, garnished with pomegranate seeds.
Сытный салат из обжаренных белых грибов, лука и картофеля выложите в красивое блюдо и подавайте к столу, украсив зернами граната.