Wash the spinach, place on a paper towel, then chop. If the leaves are small, then there is no need to cut them. Frozen spinach must be completely defrosted and allowed to drain. Wash and cut the onion. Sauté the onions in vegetable oil, adding water. Chop the dill. Thaw the dough in advance. Leeks can be replaced with regular green onions.
Шпинат помойте, положите на бумажное полотенце, затем порежьте. Если листики мелкие, то резать не надо. Замороженный шпинат нужно полностью разморозить и дать стечь жидкости. Лук помойте и порежьте. Репчатый лук потушите на растительном масле, добавив воду. Укроп измельчите. Заранее разморозьте тесто. Лук порей можно заменить обычным зеленым луком.
Add milk to the eggs, salt, pepper and whisk. In a separate bowl, combine spinach, two types of onions and dill. Add pickled cheese, grated, and feta cheese, which you just need to crumble. Pour the egg mixture over everything, leaving a little for brushing the pie, and stir.
К яйцам добавьте молоко, посолите, поперчите и взбейте венчиком. В отдельной посуде смешайте шпинат, два вида лука и укроп. Добавьте рассольный сыр, натертый на терке, и брынзу, которую нужно просто раскрошить. Все залейте яичной смесью, оставив немного для смазки пирога, и перемешайте.
Divide the dough into two parts. Roll out the first part of the dough and place on a greased baking sheet. Add spinach and cheese filling. Roll out the second layer of dough and cover the filling with it. Pinch the edges of the pie, as if tucking it towards the bottom.
Тесто разделите на две части. Раскатайте первую часть теста и положите на противень смазанный маслом. Выложите шпинатно-сырную начинку. Раскатайте второй пласт теста и накройте им начинку. Края пирога защипите, как бы подворачивая к низу.
Run a knife along the top layer of dough, as if cutting into squares. Brush the pie with the remaining egg mixture and bake at 180 ℃ for 30 minutes, until golden brown.
По верхнему слою теста проведите ножом, как бы нарезая на квадратики. Смажьте пирог оставшейся яичной смесью и запекайте при 180 ℃ минут 30, до румяной корочки.
Cool the spinach pie a little and serve, cut into pre-designated squares.
Пирог со шпинатом немного остудите, и подавайте к столу, нарезав, по заранее намеченным квадратикам.