Peel the cabbage, carrots and garlic. Chop the cabbage into thin strips, grate the carrots on a fine grater, and finely chop the garlic. Cut the chiles in half and remove the seeds.
Очистите капусту, морковь и чеснок. Капусту нашинкуйте тонкой соломкой, морковь натрите на мелкой терке, чеснок мелко порубите. Разрежьте чили пополам и очистите от семян.
In a saucepan or saucepan, combine water, vinegar, sugar, salt, chili, garlic and vegetable oil. Bring to a boil and cool slightly.
В кастрюле или сотейнике смешайте воду, уксус, сахар, соль, чили, чеснок и растительное масло. Доведите до кипения и слегка остудите.
Combine cabbage, carrots and cumin seeds, then mix well.
Соедините капусту, морковь и зерна тмина, затем хорошо перемешайте.
Pour the warm marinade over the vegetables and refrigerate for 150 minutes.
Залейте овощи теплым маринадом и отправьте в холодильник на 150 минут.
Serve the pickled cabbage chilled.
Подавайте маринованную капусту охлажденной.