Peel the onion, wash it and cut it into small cubes. Fry the onion in vegetable oil until golden brown. Peel, wash and cut the carrots into strips. Fry carrots and onions in vegetable oil until soft.
Лук почистите, помойте и нарежьте мелкими кубиками. Обжарьте лук на растительном масле до золотистого цвета. Морковь почистите, помойте и нарежьте соломкой. Обжарьте морковь с луком на растительном масле до мягкости.
Mix minced meat, fried onions and rice, break an egg into them. Salt to taste and add spices. Mix the resulting mixture thoroughly.
Смешайте фарш, обжаренный лук и рис, разбейте к ним яйцо. Посолите по вкусу и добавьте специи. Полученную смесь тщательно перемешайте.
For the sauce, mix tomato juice with tomato paste. Add sour cream and flour. Stir until flour dissolves. Add salt and pepper to taste. Mix everything well again. Pour in water and stir again.
Для соуса смешайте томатный сок с томатной пастой. Добавьте сметану и муку. Перемешайте до растворения муки. Посолите по вкусу и поперчите. Еще раз все хорошо перемешайте. Влейте воду и еще раз перемешайте.
Bring the sauce to a boil over medium heat. Form the minced meat into hedgehogs and dip them into the sauce. Cover with a lid, bring to a boil and simmer over low heat for 30 minutes.
Доведите соус до кипения на среднем огне. Из фарша сформируйте ежики и опустите их в соус. Накройте крышкой, доведите до кипения и тушите на медленном огне в течение 30 минут.
Serve the meat hedgehogs hot. When serving, pour over the sauce and sprinkle with herbs.
Подавайте мясные ежики в горячем виде. При подаче полейте соусом и посыпьте зеленью.