Rinse the basil, parsley and celery under plenty of running water and place on a paper towel. Grate two types of cheese.
Базилик, петрушку и сельдерей промойте под большим количеством проточной воды и выложите на бумажное полотенце. Два вида сыра натрите на терке.
Combine milk and cream in a saucepan, place on heat and bring to a boil. Reduce heat and add Parmesan and mozzarella. Cook until the cheese is melted.
Соедините молоко со сливками в кастрюле, поставьте на огонь и доведите до кипения. Уменьшите огонь, добавьте пармезан и моцареллу. Варите до тех пор, пока сыр не расплавится.
Add the greens to the pan, keep on the fire for another 4-5 minutes, remove from the heat and grind the whole mass with a blender until smooth and add salt and pepper to taste.
Добавьте в кастрюлю зелень, подержите на огне ещё 4-5 минут, снимите с огня и измельчите всю массу блендером до однородного состояния и добавьте соль и перец по вкусу.
Cut the fish into small pieces and fry in a frying pan with two tablespoons of vegetable oil. Fry the celery in another frying pan with the remaining oil.
Нарежьте рыбу на небольшие кусочки и обжарьте на сковороде с добавлением двух ложек растительного масла. Сельдерей обжарьте на другой сковороде с оставшимся маслом.
Place celery and salmon on the bottom of a deep plate and pour over the prepared soup. Serve the dish hot.
На дно глубокой тарелки выложите сельдерей с семгой, и залейте готовым супом. Подавайте блюдо горячим.