Wash the tomatoes and cut into slices. Chop the olives, onion and parsley. Heat the grill.
Помойте помидоры и нарежьте дольками. Измельчите маслины, лук и петрушку. Гриль нагрейте.
Using a whisk, mix olive oil with lemon zest and juice, add salt and pepper. Toss the tuna in a separate bowl with the olives, parsley and most of the salad dressing.
Смешайте с помощью венчика оливково масло с цедрой и соком лимона, добавьте соль и перец. Тунец смешайте в отдельной миске с маслинами, петрушкой и большей частью салатной заправкой.
Toss the salad mix with the remaining dressing. Place tuna filling on tortilla, top with salad mix and tomato slices. Roll up and cut in half. Serve immediately.
Салатный микс перемешайте с оставшейся заправкой. Выложите на тортилью тунцовую начинку, сверху салатный микс и дольки помидора. Сверните рулетом и разрежьте пополам. Подавайте сразу.
Grill the dish to add crunch to the tortilla.
Обжарьте блюдо на гриле для придания хруста тортилье.