Prepare ingredients in required quantity. Wash the meat and remove the seeds from the pears.
Подготовьте ингредиенты в требуемом количестве. Мясо помойте, а груши освободите от семян.
Cut the meat into pieces 1.5 cm thick. Cut the pears into slices.
Порежьте мясо на кусочки толщиной 1,5 см. Груши порежьте дольками.
Pour vegetable oil into a heated frying pan, fry the meat until golden brown. In another pan, fry the pears. Add mustard, white wine, honey and soy sauce to the pears. Stir gently and simmer over medium heat for 5 minutes.
Налейте растительное масло на разогретую сковороду, обжарьте мясо до золотистой корочки. На другой сковороде обжарьте груши. Добавьте к грушам горчицу, белое вино, мед и соевый соус. Аккуратно перемешайте и уварите на среднем огне 5 минут.
Pour the pear sauce over the pork and sprinkle with a mixture of peppers and dried basil. Add salt to taste. Close the lid and simmer over medium heat for 10 minutes.
Залейте свинину грушевым соусом, посыпьте смесью перцев с сушеным базиликом. Добавьте соль по вкусу. Закройте крышкой и тушите на среднем огне 10 минут.
Garnish the finished dish with fresh basil and cherry tomatoes.
Украсьте готовое блюдо свежим базиликом и помидорами черри.