Wash the chicken thighs. Peel the onion and cut into rings. Cut the top off the melon and leave it for baking. Clean out the entire seeded core. Cut the pulp into cubes.
Помойте куриные бедра. Очистите лук и нарежьте кольцами. С дыни срежьте верхушку, оставьте ее для запекания. Вычистите всю сердцевину с семенами. Мякоть нарежьте кубиками.
Fry the chicken thighs until cooked, remove the meat from the bones, cut into pieces. In the same pan, fry the onion until golden brown.
Куриные бедра обжарьте до готовности, снимите мясо с костей, нарежьте кусочками. В этой же сковороде обжарьте лук до образования золотистой корочки.
Place the chicken and onions in a bowl, add soy sauce, semi-sweet white wine and your favorite spices. Leave to marinate for 20 minutes.
Положите курицу и лук в миску, добавьте соевый соус, белое полусладкое вино и любимые специи. Оставьте мариноваться на 20 минут.
Place the marinated meat and onions in the prepared melon, alternating with pieces of pulp. Add a couple of tablespoons of marinade.
Замаринованное мясо с луком уложите в подготовленную дыню, чередуя с кусочками мякоти. Добавьте пару столовых ложек маринада.
Cover the melon with a lid and place to bake in a preheated oven at 160°C for 30-40 minutes.
Накройте дыню крышечкой и поместите запекаться в разогретую духовку до 160 °C на 30-40 минут.
Serve the sweetish chicken in the melon without removing it from the improvised pot, sprinkle with herbs.
Подавайте сладковатую курицу в дыне, не вынимая ее из импровизированного горшочка, посыпьте зеленью.