Remove the brine from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Sift the flour.
Рассол заранее достаньте из холодильника, он должен быть комнатной температуры. Просейте муку.
Pour the brine into a bowl, add soda, sugar, vegetable oil and mix. Add flour and stir with a whisk. The dough should be similar in thickness to thick sour cream.
В миску вылейте рассол, добавьте соду, сахар, растительное масло и перемешайте. Всыпьте муку и размешайте венчиком. Тесто по густоте должно походить на густую сметану.
Place parchment paper on the bottom of the pan. Pour the dough and place in a hot oven. Bake at 200° for 30-40 minutes. Sprinkle the finished pie with powdered sugar and let cool.
На дно формы положите пергаментную бумагу. Вылейте тесто и поставьте в горячую духовку. Выпекайте при t 200° 30-40 минут. Готовый пирог посыпьте сахарной пудрой и дайте остыть.
You can bake this cake in a special cake pan with a hole in the middle, then cut it into portions and serve with tea with lemon.
Можно испечь такой пирог в специальной форме для кекса с дыркой посередине, потом разрезать на порционные кусочки и подать к чаю с лимоном.