Rinse the pork, peel the onions, apples and spinach. Finely chop the apples and onions. Cut the meat into medium-sized pieces. Cut the cheese into slices.
Промойте свинину, очистите лук, яблоки и шпинат. Порежьте мелко яблоки и лук. Порежьте мясо на среднего размера куски. Порежьте сыр слайсами.
Fry the onion mixed with spinach in a hot frying pan. When there is a little time left until the frying is ready, add the apple. Salt, pepper, add nutmeg
Обжарьте на раскалённой сковородке лук, смешанный со шпинатом. Когда до готовности зажарки останется чуть-чуть введите яблоко. Посолите, поперчите, добавьте мускатный орех
Beat the meat and brush it with salt and pepper. Place onion, apple and spinach filling on each piece, topping with a piece of cheese.
Отбейте мясо и смажьте его солью и перцем. Разместите на каждом куске начинку из лука, яблок и шпината, накрыв сверху куском сыра.
Tie the meat tightly with thread so that it holds its shape and place in a baking sleeve or wrap in foil. Place in the oven, preheated to 200 degrees, for an hour and a half.
Мясо плотно перевяжите ниткой, чтобы оно держало форму и положите в рукав для запекания или заверните в фольгу. Поставить в духовку, разогретую до 200 градусов, на полтора часа.
Serve pork with spinach and apples, garnished with apple slices and herbs.
Подавайте свинину со шпинатом и яблоками, украсив его дольками яблока и зеленью.