Rinse the pork loin and dried fruits. Cut portionwise into slices, but not completely - like an accordion.
Промойте свиную корейку и сухофрукты. Нарежьте порционно на ломтики, но не до конца - гармошкой.
Season the pork loin with salt and pepper. Place in saucepans and pour in cream.
Натрите свиную корейку солью и перцем. Поместите в кастрюли и залейте сливками.
Place the washed dried fruits in a small saucepan and fill with water. Add 1 tablespoon honey, ginger and rosemary. Place on the fire and wait until all the liquid has evaporated from the dried fruits.
Промытые сухофрукты пометите в небольшую кастрюльку и залейте водой. Добавьте 1 столовую ложку меда, имбирь и розмарин. Поставьте на огонь и подождите, когда из сухофруктов выпариться вся жидкость.
Place the finished dried fruits in an accordion. Wrap in foil and place in the refrigerator to marinate for 2 hours. Place the pork in the air fryer to bake for an hour and a half at 200 degrees. Uncover the foil and bake for 5 minutes until a shiny crust forms.
Готовые сухофрукты разложите в гармошку. Заверните в фольгу и уберите в холодильник на 2 часа мариноваться. Поместите свинину в аэрогриль запекаться на полтора часа при температуре 200 градусов. Раскройте фольгу и допекайте в течение 5 минут до образования блестящей корочки.
Serve merchant-style pork with dried fruits on a wooden board, garnished with dried fruits and herbs.
Подавайте свинина по-купечески с сухофруктами на деревянной доске, украсив сухофруктами и зеленью.