Boil the potatoes in their jackets, cut the potatoes and squash into small strips. Boil the eggs, cut into strips, finely chop the greens.
Отварите картофель в мундире, нарежьте картофель и патиссоны мелкими полосками. Яйца отварите, нарежьте соломкой, зелень мелко порубите.
In a salad bowl, combine potatoes with squash and eggs, stir.
В салатнице смешайте картофель с патиссонами и яйцами, перемешайте.
Add green peas and herbs, leave for 20 minutes so that the squash releases salt to the rest of the products.
Добавьте зеленый горошек, зелень, оставьте на 20 минут, чтобы патиссоны отдали соль остальным продуктам.
Add mayonnaise, stir. If necessary, add salt to taste and ground pepper.
Добавьте майонез, перемешайте. При необходимости, посолите по вкусу, добавьте молотый перец.
When serving, garnish the finished salad with fresh basil leaves.
Готовый салат при подаче украсьте листиками свежего базилика.