Cut the beef into slices, carrots into slices. Cut the onion into half rings or feathers. Tear the lettuce leaves into medium pieces with your hands.
Говядину порежьте ломтиками, морковь — кружочками. Лук нарежьте полукольцами или перьями. Листья салата порвите руками на средние кусочки.
Marinate the beef in teriyaki sauce and ground pepper for 30 minutes.
Замаринуйте говядину в соусе терияки с молотым перцем на 30 минут.
Heat oil in a frying pan, fry the meat for 2 minutes on each side, place the meat on a plate.
На сковороде раскалите масло, обжарьте мясо по 2 минуты с каждой стороны, выложите мясо на тарелку.
In the same pan in which you fried the meat, fry the onions and carrots. Add salt and pepper, fry the vegetables until golden brown, transfer the vegetables to a plate.
В той же сковороде, в которой обжаривали мясо, обжарьте лук и морковь. Добавьте соль и перец, жарьте овощи до румяного цвета, переложите овощи на тарелку.
Pour wine and soy sauce into the pan, stir so that the sauce evaporates a little.
Влейте в сковороду вино, соевый соус, помешайте, чтобы соус немного выпарился.
Add the meat to the sauce when it begins to thicken. Simmer for 5 minutes in a frying pan.
Добавьте в соус мясо, когда он начнет загустевать. Томите 5 минут на сковороде.
Place salad pieces, fried vegetables and fried beef on top, stir and add salt to taste. Top with sauce.
Выложите кусочки салата, сверху — обжаренные овощи и обжаренную говядину, перемешайте и посолите по вкусу. Сверху полейте соусом.
Sprinkle the finished salad with lemon juice to give it a slightly sour taste and aroma.
Готовый салат сбрызните соком лимона для придания ему слега кислого вкуса и аромата.