Hard-boil the eggs, peel them and grate them on a coarse grater. Boil potatoes and beets in their skins until tender, cool and peel. Grate the potatoes and beets separately on a coarse grater. Peel the onion, cut into half rings and marinate in vinegar. Drain the mackerel and mash with a fork.
Яйца сварите вкрутую, очистите от скорлупы и потрите на крупной терке. Картофель и свеклу сварите в кожуре до готовности, остудите и очистите от кожуры. Картофель и свеклу по отдельности потрите на крупной терке. Лук очистите от шелухи, порежьте полукольцами и замаринуйте в уксусе. Со скумбрии слейте жидкость и разомните вилкой.
Place the salad in layers on a flat dish in the following order. Place potatoes in the first layer. Spread a layer of potatoes with mayonnaise. Place mackerel in the next layer. Coat with mayonnaise again. Then onions and eggs. Coat each layer with mayonnaise. Place beets as the last layer. Coat thickly with mayonnaise and leave to soak for 30 minutes in the refrigerator.
Выложите салат послойно на плоское блюдо в следующей последовательности. Первый слоем положите картофель. Промажьте слой картофеля майонезом. Следующим слоем положите скумбрию. Снова промажьте майонезом. Затем лук и яйца. Каждый слой промазывайте майонезом. Последним слоем положите свеклу. Густо промажьте майонезом и оставьте пропитываться в течение 30 минут в холодильнике.
Serve chilled, garnished with green peas.
Подавайте в охлажденном виде, украсив зеленым горошком.