Rinse the rice and dill.
Промойте рис и укроп.
Boil the rice over low heat, covered, for about 10-15 minutes. When the water is absorbed, remove from heat and let stand covered. Boil the beans for 4-5 minutes in boiling water.
Отварите рис на слабом огне под крышкой примерно 10-15 минут. Когда вода впитается, снимите с огня и дайте постоять под крышкой. Фасоль отварите 4-5 минут в кипящей воде.
Prepare the dressing. To do this, combine olive oil, soy sauce and chopped dill in a bowl. Season the rice and beans with the resulting sauce.
Приготовьте заправку. Для этого в миске соедините оливковое масло, соевый соус и нарезанный укроп. Заправьте рис и фасоль получившимся соусом.
Ready-made rice and beans go well with garlic, parsley, cilantro and basil. Can be served as a side dish with any meat and fish dishes.
Готовый рис с фасолью прекрасно сочетается с чесноком, петрушкой, кинзой и базиликом. Можно подавать в качестве гарнира с любыми мясными и рыбными блюдами.