Prepare a saucepan (preferably with a thick bottom) and a frying pan for frying the onions. Wash the cereals, peel the onions.
Подготовьте кастрюлю (желательно с толстым дном) и сковороду для жарки лука. Промойте крупы, почистите лук.
Pour water into a saucepan, add lentils in a 2:1 ratio and bring to a boil. Add tomato paste to the lentils, pepper and salt. Stir. Add rice and cumin.
В кастрюлю налейте воду, всыпьте чечевицу в пропорции 2:1 и доведите до кипения. Добавьте к чечевице томатную пасту, поперчите и посолите. Размешайте. Добавьте рис и тмин.
Add hot water and bring to a boil again. Then reduce the heat to low and cook for another 20 minutes. Stir occasionally throughout the cooking time to prevent the cereal from burning; add hot water if necessary.
Долейте горячей воды и снова доведите до кипения. Затем убавьте огонь на минимум и варите еще 20 минут. В течении всего времени варки периодически помешивайте, чтобы крупа не пригорела, при необходимости добавляйте горячую воду.
Chop the onion and fry in a frying pan with oil. Once the rice and lentils are ready, place on plates and top with fried onions and butter.
Измельчите лук и обжарьте в сковороде с маслом. Как только рис с чечевицей будут готовы, разложите по тарелкам, сверху выложите жареный лук с маслом.
Sprinkle the dish with your favorite herbs and serve with vegetables.
Посыпьте блюдо любимой зеленью и подавайте с овощами.