Wash and peel the vegetables. Cut the zucchini into small pieces of 3-5 mm, the onion into quarters, and the pepper into large pieces.
Овощи помойте, очистите. Цукини нарежьте небольшими кусочками по 3-5 мм, лук - четвертинками, перец - крупными кусочками.
Place a bag of rice in boiling water and cook over low heat for 30 minutes. Meanwhile, brush the vegetables with olive oil and fry them in a grill pan one at a time. First, fry the zucchini pieces, transfer separately and then fry the remaining vegetables for 2 minutes on each side.
В кипящую воду положите пакетик риса и готовьте 30 минут на медленном огне. В это время смажьте овощи оливковым маслом и обжарьте на сковороде-гриль по очереди. Сначала обжарьте кусочки цукини, переложите отдельно и далее жарьте остальные овощи по 2 минуты с каждой стороны.
Cut the fried vegetables into cubes (some vegetables can be left for decoration). Melt butter in a frying pan and add chopped grilled vegetables. Add salt, spices and mix everything.
Обжаренные овощи нарежьте кубиками (часть овощей можно оставить для украшения). Растопите на сковороде сливочное масло и выложите туда нарезанные овощи-гриль. Добавьте соль, специи и все перемешайте.
Place the boiled rice in the pan with the vegetables. Stir and cook for another 1 minute. Serve the dish hot.
Отварной рис выложите на сковороду к овощам. Перемешайте и готовьте еще 1 минуту. Подавайте блюдо в горячем виде.
Make the pitch interesting. Using a cooking ring, layer the rice and wrap it with a long strip of toasted zucchini. Garnish with grilled vegetables and spices.
Сделайте подачу интересной. С помощью кулинарного кольца уложите рис и оберните его длинной полоской поджаренного цукини. Украсьте овощами-гриль и специями.