Cut the mozzarella into 5 cm thick bars. Wash the dill and chop finely. Prepare a deep fryer or deep frying pan and a slotted spoon.
Моцареллу нарежьте брусками толщиной 5 см. Промойте укроп и мелко порубите. Подготовьте фритюр или глубокий сотейник и шумовку.
Prepare the batter: beat the eggs with the cream until smooth. Add baking powder, spices, salt, dill, flour and mix well.
Приготовьте кляр: взбейте яйца со сливками до однородной консистенции. Добавьте разрыхлитель теста, специи, соль, укроп, муку и хорошенько перемешайте.
Dip each block of cheese into the batter, then thoroughly bread it in breadcrumbs.
Окуните каждый брусок сыра в кляр, затем тщательно запанируйте в сухарях.
Fry each cheese block until crispy and golden brown.
Обжарьте каждый сырный брусок до хрустящей золотистой корочки.
Serve the cheese sticks hot.
Подавайте сырные палочки горячими.