Prepare a deep frying pan with a lid and a saucepan with thick walls. Wash and dry all vegetables and herbs. Peel the vegetables, remove the skin from the tomatoes, after dousing them with boiling water.
Подготовьте глубокую сковороду с крышкой и кастрюлю с толстыми стенками. Помойте и обсушите все овощи и зелень. Почистите овощи, с помидоров снимите кожицу, предварительно обдав кипятком.
Boil rice in a saucepan. The rice should be slightly undercooked.
Отварите рис в кастрюле. Рис должен быть слегка недоваренным.
Cut the pumpkin, bell pepper and onion into small cubes. Grate the carrots on a coarse grater.
Нарежьте тыкву, болгарский перец и лук небольшими кубиками. Морковь натрите на крупной терке.
Pour vegetable oil into a hot frying pan and add onion, after 1-2 minutes of frying, add pumpkin and bell pepper. Fry the vegetables until half cooked. Add grated carrots and fry for another 1 minute.
Налейте в горячую сковороду растительное масло и положите лук, спустя 1-2 минуты жарки добавьте тыкву и болгарский перец. Жарьте овощи до полуготовности. Добавьте к ним тертую морковь и жарьте еще 1 минуту.
Add water to the pan with vegetables and bring to a boil, covered. Cut peeled tomatoes into cubes and combine with vegetables. Then add tomato paste.
Добавьте воду в сковороду с овощами и доведите до кипения под крышкой. Помидоры без кожуры нарежьте кубиками и соедините с овощами. Затем добавьте томатную пасту.
Chop the garlic and herbs and add to the vegetables. Add salt, pepper, stir and bring to a boil again. Turn off the heat and let stand covered for 5-7 minutes.
Измельчите чеснок и зелень, добавьте к овощам. Посолите, поперчите, перемешайте и доведите до кипения еще раз. Выключите огонь и дайте постоять под крышкой 5-7 минут.
Add rice to the resulting vegetable mass and mix gently.
В полученную овощную массу добавьте рис, аккуратно перемешайте.
Serve cooked rice with vegetables as a side dish for meat or stuff bell peppers with it.
Приготовленный рис с овощами подавайте как гарнир к мясу или нафаршируйте им болгарские перцы.