Wash and dry the chicken fillet. Peel the onion.
Куриное филе помойте и обсушите. Почистите лук.
Chop the onion. Cut the chicken into cubes. Set the multicooker to “Frying”. Add oil and chopped onion to the bowl and fry for 5-6 minutes, stirring constantly. When the onion becomes translucent, add rice and stir. Add white wine and cook until the liquid has completely evaporated.
Нашинкуйте лук. Курицу нарежьте кубиками. На мультиварке выставите режим «Жарка». Добавьте в чашу масло и нарезанный лук, обжаривайте 5-6 минут, постоянно помешивая. Когда лук станет прозрачным, засыпьте рис и перемешайте. Добавьте белое вино, и готовьте до полного испарения жидкости.
Set the multicooker to the “Stew” program for 30 minutes. Continue cooking, adding broth in small portions. When the rice has puffed up a little, add the chicken and herbs. When the rice is cooked, pour in the cream, add salt and pepper to taste. Mix well, turn off the multicooker, close the lid and let stand for 5 minutes.
Выставите на мультиварке программу «Тушение» на 30 минут. Продолжайте готовить, добавляя бульон небольшими порциями. Когда рис немного разбухнет, добавьте курицу и зелень. Когда рис сварится, влейте сливки, добавьте соль и перец по вкусу. Хорошо перемешайте, выключите мультиварку, закройте крышку и дайте постоять 5 минут.
Sprinkle the finished risotto with grated Parmesan.
Готовое ризотто посыпьте тертым пармезаном.