Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse green lentils with running cold water several times to remove dust, rinse and peel vegetables.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Зеленую чечевицу промойте проточной холодной водой несколько раз для удаления пыли, овощи промойте и очистите от кожуры.
Pour vegetable oil into a frying pan, place it on the stove and as the oil heats up, add the onion cut into half rings, chopped carrots and diced celery. Fry the vegetables over moderate heat, stirring them occasionally, season the vegetables with salt, garlic and coriander.
В сковороду налейте растительное масло, поставьте ее на плиту и по мере нагревания масла присоедините нарезанный полукольцами лук, измельченную соломкой морковь и нарезанный кубиками сельдерей. Обжаривайте овощи на умеренном огне, периодически их перемешивая, приправьте овощи солью, чесноком и кориандром.
When the vegetables take on a slightly golden appearance, add green lentils to them and fill the dish with water. Bring the porridge to a boil, reduce heat and simmer covered for 25-30 minutes until tender. 15 minutes after adding the lentils, add tomato juice to the dish and continue cooking the lentil porridge for another 15 minutes.
Когда овощи приобретут слегка золотистый вид, всыпьте к ним зеленую чечевицу и залейте блюдо водой. Доведите кашу до кипения, убавьте огонь и варите под крышкой в течение 25-30 минут до готовности. Через 15 минут после добавления чечевицы добавьте к блюду томатный сок и продолжайте варить чечевичную кашу еще 15 минут.
Serve crumbly lentil porridge with the spicy aroma of garlic and spices as an independent dish, supplemented with fresh vegetables and herbs.
Рассыпчатую чечевичную кашу с пряным ароматом чеснока и специй подавайте в качестве самостоятельного блюда, дополнив его свежими овощами и зеленью.