Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse rice and buckwheat with water several times until the water is clear, rinse the drumsticks with running water, remove the skin and dry with a paper towel. Peel and peel vegetables.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Рис и гречневую крупу промойте водой несколько раз до прозрачности воды, голени промойте проточной водой, удалите с них кожу и обсушите бумажным полотенцем. Овощи очистите от кожуры и шелухи.
Cut the chicken drumsticks into small pieces, place them in a frying pan heated with vegetable oil and fry them over high heat for 3 minutes, stirring occasionally. Cut the peeled carrots into small strips, chop the onion into cubes and add the vegetables to the meat in the frying pan. Fry the mixture for 5 minutes until the ingredients are soft.
Куриные голени нарежьте небольшими кусочками, переложите в разогретую с растительным маслом сковороду и обжаривайте их на сильном огне в течение 3 минут, периодически перемешивая. Очищенную морковь нарежьте некрупной соломкой, лук измельчите кубиками и добавьте овощи к мясу в сковороду. Обжаривайте массу в течение 5 минут до мягкости ингредиентов.
Place the previously washed rice over the meat and vegetables and mix the ingredients thoroughly so that the rice is saturated with vegetable oil. Simmer the rice for a few minutes and add buckwheat to it, stir the dish and add hot water.
Промытый ранее рис выложите к мясу с овощами и перемешайте тщательно ингредиенты, чтобы рис пропитался растительным маслом. Потомите рис в течение нескольких минут и присоедините к нему гречневую крупу, перемешайте блюдо и залейте горячей водой.
Bring the buckwheat with rice and vegetables to a boil, reduce the heat and simmer over low heat for 10 minutes. Pepper and salt the dish, add pilaf spices. Stir the porridge, cover it with a lid and, removing from the stove, leave for 15 minutes to steam.
Доведите гречку с рисом и овощами до кипения, убавьте огонь и томите на медленном огне в течение 10 минут. Блюдо поперчите и посолите, добавьте специи для плова. Перемешайте кашу, накройте ее крышкой и, убрав с плиты, оставьте на 15 минут для пропаривания.
Serve the crumbly rice-buckwheat porridge with vegetables in a frying pan hot, arranging the dish into portioned plates and adding fresh vegetables and herbs.
Рассыпчатую рисово-гречневую кашу с овощами в сковороде подавайте в горячем виде, разложив блюдо в порционные тарелки и дополнив свежими овощами и зеленью.