Rinse the rice thoroughly, peel the onion and garlic.
Рис тщательно промойте, почистите лук и чеснок.
Boil the rice in salted water until tender and add 15-20 g of butter. Grind the walnut kernels in a blender. Cut the onion into small pieces, fry in butter and combine with chopped nuts.
Рис отварите в соленой воде до готовности и добавьте 15-20 г сливочного масла. Измельчите в блендере ядра грецких орехов. Лук нарежьте на мелкие кусочки, обжарьте в сливочном масле и соедините с измельченными орехами.
Add spices to taste. Pour the warm broth into the nut mixture and stir well. Add salt and pressed garlic. Stir with boiled rice or place the rice on a plate first and pour the sauce on top.
Добавьте специи по вкусу. Влейте в ореховую смесь теплый бульон и хорошо перемешайте. Добавьте соль, пропущенный через пресс чеснок. Перемешайте с отварным рисом или сначала выложите на тарелку рис, а сверху полейте соусом.
Sprinkle the rice with the sauce with chopped herbs.
Посыпьте рис с соусом измельченной зеленью.