Wash and dry the arugula. Clean the fish and cut into thin slices. To make this more convenient, lightly freeze the fish. Wash the cherries and cut them in half. Coarsely grate the cheese, fry the hazelnuts in a dry frying pan, peel and grate.
Вымойте и просушите руколу. Очистите рыбу и нарежьте тонкими слайсами. Чтобы это было делать удобнее, слегка подморозьте рыбу. Вымойте черри и разрежьте их пополам. Крупно натрите сыр, обжарьте фундук на сухой сковороде, очистите от скорлупы и натрите.
Prepare the dressing: combine olive oil, balsamic vinegar, sugar, salt, pepper and stir until smooth.
Приготовьте заправку: соедините оливковое масло, бальзамический уксус, сахар, соль, перец и перемешайте до однородной консистенции.
Place the fish on a serving platter and place the cherry tomatoes on top.
Выложите рыбу на блюдо для подачи, поверх разложите черри.
Gently toss the arugula with the dressing and place on top of the fish and cherry tomatoes.
Аккуратно смешайте руколу с заправкой и выложите поверх рыбы и черри.
Sprinkle with grated cheese and hazelnuts.
Присыпьте тертым сыром и фундуком.