Peel the vegetables and wash them. Cut the potatoes and pumpkin into small cubes, grate the carrots on a medium grater.
Очистите овощи и помойте их. Картофель и тыкву нарежьте небольшими кубиками, морковь натрите на средней терке.
Place the chopped potatoes and carrots in a saucepan, add water and put on the fire. Bring to a boil, reduce the heat to low and simmer for 30 minutes.
Нарезанные картофель и морковь положите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь.Доведите до кипения, убавьте огонь на минимум и варите в течение 30 минут.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the carrots with spices and grated ginger until golden brown.
В разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте морковь с пряностями и тертым имбирем до золотистого цвета.
Grind the boiled potatoes and pumpkin using a blender, then add the fried carrots and grind again.
Отваренные картофель с тыквой измельчите с помощью блендера, затем добавьте обжаренную морковь и еще раз измельчите.
Serve the finished puree soup hot, sprinkled with fresh herbs.
Готовый суп-пюре подавайте горячим, посыпав свежей зеленью.
Serve the soup with garlic croutons, grated cheese, cream or sour cream.
Подайте к супу чесночные сухарики, тертый сыр, сливки или сметану.