Recipes / Simple white chocolate frosting Простая глазурь на основе белого шоколада
Icing is used to decorate cakes, pies, scones, candies and waffles. Decorations and inscriptions are made from it; the top of the confectionery product is covered with it, and sometimes completely. Making the product more beautiful and tastier, the glaze also extends its shelf life. Among the types of glaze, the most popular are classic chocolate, white milk and white sugar. A delicious homemade pie, decorated with icing, can successfully replace cake.
Глазурь применяется для декора тортов, пирогов, булочек, конфет и вафель. Ею создают рисунки и надписи, ею покрывают всю поверхность или только верх изделия. Глазурь делает кондитерские изделия красивее и вкуснее и может продлить их срок хранения. Самыми популярными видами глазури являются классическая шоколадная, белая молочная и белая сахарная. Ароматный домашний пирог, украшенный глазурью, способен заменить торт.
Steps / Шаги:
Break the white chocolate bar into pieces.
Плитку белого шоколада поломайте на кусочки.
Place the white chocolate pieces in an iron bowl and fill with milk. Place the bowl over a pan of simmering water and melt the chocolate while stirring constantly.
Кусочки белого шоколада положите в железную миску и залейте молоком. Поставьте миску на кастрюлю с кипящей водой и растопите шоколад при постоянном помешивании.
Add dye to the resulting mass in small doses and stir well. Apply frosting to cake or pie. This must be done quickly, otherwise the glaze will begin to thicken.
В полученную массу небольшими дозами добавляйте краситель и хорошо размешивайте. Глазурь нанесите на торт или пирог. Делать это надо быстро, иначе глазурь начнет густеть.
A cupcake decorated with white chocolate icing will be a great addition to a cup of aromatic coffee.
Украшенный глазурью из белого шоколада кекс станет отличным дополнением к чашке ароматного кофе.