Prepare the ingredients according to the recipe and in the specified quantities. Pour skim milk over the meat until it completely covers all the pieces and leave for 12 hours.
Приготовьте ингредиенты по рецепту и в заданном количестве. Мясо залейте обезжиренным молоком, чтобы оно полностью покрывало все кусочки и оставьте на 12 часов.
Place the meat on the grill grate, allowing the milk to drain completely. At this time, cut the lard into large slices. Spread the parchment and when the milk has completely drained, place the meat on it, placing the chopped lard on top. Wrap everything in parchment and wrap it loosely with twine.
Уложите мясо на решетку гриля, молоко должно полностью стечь. В это время порежьте сало крупными ломтиками. Расстелите пергамент и когда молоко полностью стечет, уложите на него мясо, сверху разместив порезанное сало. Заверните все в пергамент и не туго перемотайте шпагатом.
Place the resulting package on the grill so that the lard remains on top when frying.
Разместите получившийся сверток на гриле, чтобы сало при жарке оставалось сверху.
Serve festive fried meat in parchment on the grill with vegetables and garnish with fresh herbs.
Праздничное жареное мясо в пергаменте на гриле подайте с овощами и украсьте свежей зеленью.