Peel the onion and cut into half rings. Sort the lentils and rinse with enough water.
Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Чечевицу переберите и промойте достаточным количеством воды.
Cut the pork into small pieces and place in a heated frying pan with the addition of vegetable oil. Fry until golden brown and add onion, salt and pepper.
Свинину нарежьте на небольшие кусочки и выложите на разогретую сковороду с добавлением растительного масла. Обжарьте до румяной корочки и добавьте лук, соль и перец.
Continue to cook over low heat, stirring occasionally, for another 5-8 minutes, until the onion softens.
Продолжайте жарить на небольшом огне, периодически помешивая, ещё 5-8 минут, до размягчения лука.
Transfer the meat and vegetables to a cauldron, add tomato juice, water and lentils. Place on the fire and bring to a boil. Then add salt, pepper and spices to taste.
Переложите мясо с овощами в казан, добавьте томатный сок, воду и чечевицу. Поставьте на огонь и доведите до кипения. Затем добавьте соль, перец и специи по вкусу.
Simmer the dish over low heat for about 50 minutes until the lentils are cooked. Turn off, cover with a lid and let stand for 10 minutes. The dish is ready.
Тушите блюдо на медленном огне примерно 50 минут, до готовности чечевицы. Выключите, накройте крышкой и дайте постоять минут 10. Блюдо готово.
Before serving, place hot lentils on a plate, and cooked meat on it, sprinkle with fresh herbs on top.
Перед подачей выложите на тарелку горячую чечевицу, а на нее – готовое мясо, сверху посыпьте свежей зеленью.