Make a rich yeast dough in advance and let it rise.
Заранее сделайте сдобное дрожжевое тесто и дайте ему подойти.
Divide the entire dough into 15 parts, form them into balls, place them on a tray, cover with a napkin and let them rest for 10-15 minutes. Then make a small cake from each ball, put 1 tsp in the middle. jam, gather the edges, carefully seal, forming a round bun.
Все тесто разделите на 15 частей, сформируйте из них шарики, уложите на поднос, накройте салфеткой и дайте им полежать 10-15 минут. Затем из каждого шарика сделайте небольшую лепешечку, на середину положите 1 ч.л. повидла, края соберите, тщательно залепите, формируя круглую булочку.
Place all the buns with jam in the pan close to each other, leaving a distance of no more than 1 cm. Before baking, leave to proof for 15 minutes. Then brush the buns with water and sprinkle with sugar.
Все булочки с повидлом уложите в форму близко друг к другу, оставляя расстояние не больше 1 см. Перед выпечкой поставьте на расстойку на 15 минут. Затем смажьте булочки водой и посыпьте сахаром.
Place the pan in a hot oven and bake at 200° for 20-25 minutes. The finished pie should be golden brown. Remove it from the oven, remove it from the pan using a spatula, sprinkle with water and cover with a simple towel. So the cake should stand until it cools.
Поставьте форму в горячую духовку и запекайте при t 200° 20-25 минут. Готовый пирог должен быть румяного цвета. Достаньте его из духовки, извлеките из формы при помощи лопатки, сбрызните водой и накройте простым полотенцем. Так пирог должен постоять до остывания.
Pie with jam is good with tea and milk.
Пирог с повидлом хорош и с чаем, и с молоком.