Separate the whites from the yolks. Rub the cottage cheese through a sieve. Sift the flour.
Белки отделите от желтков. Творог протрите через сито. Просейте муку.
Melt the butter in a saucepan, but do not boil it. Grind the cookies into crumbs using a blender and mix with melted butter.
В сотейнике растопите сливочное масло, но не кипятите его. Печенье измельчите в крошку с помощью блендера и смешайте с растопленным маслом.
Grease the sides of the springform pan with oil. Place parchment paper on the bottom. Place the mixture of crumbs and butter on it, level it and tamp it down well with a spoon, you can form small sides. Place in an oven preheated to 180°C for 15 minutes.
Бока разъемной формы смажьте маслом. На дно положите пергаментную бумагу. Выложите на нее смесь крошки с маслом, разровняйте и хорошо утрамбуйте ложкой, можно сформировать небольшие бортики. Поставьте на 15 минут в духовку, разогретую до 180 °C.
Grind the cottage cheese with the yolks and vanilla. Add sour cream and cornmeal. Stir everything well so that there are no lumps. Beat the whites separately in a bowl with sugar. They should be so thick that the mass slowly flows off the spoon.
Разотрите творог с желтками и ванилином. Добавьте сметану и кукурузную муку. Все хорошо размешайте, чтобы не было комочков. Белки отдельно в миске взбейте с сахаром. По густоте они должны быть такими, чтобы масса медленно стекала с ложки.
Add the whipped egg whites little by little to the curd mixture and mix gently. Remove the shortbread pan from the oven, let it cool slightly and pour the curd filling on top. Bake for another 30-40 minutes.
К творожной массе понемногу добавляйте взбитые белки и аккуратно перемешивайте. Достаньте из духовки форму с песочным коржом, дайте чуть остыть и вылейте сверху творожную начинку. Поставьте выпекаться еще на 30-40 минут.
Serve the fluffy pie with cranberry sauce.
Воздушный пирог подавайте с клюквенным соусом.