Wash all vegetables and meat, also separate the meat from any excess. Peel the garlic cloves. Wash the greens well and peel the carrots.
Помойте все овощи и мясо, также отделите мясо от всего лишнего. Почистите зубчики чеснока от шелухи. Хорошо промойте зелень и очистите морковь от кожуры.
Cut the eggplants into strips, add salt and let them stand. At this time, cut the beef into thin strips and fry in oil over high heat. After this, add eggplant to the meat.
Нарежьте баклажаны соломкой, посолите и дайте им постоять. В это время нарежьте говядину тоненькой соломкой и обжарьте в масле на сильном огне. После этого добавьте к мясу баклажаны.
Grate the carrots using a Korean carrot grater, or cut them into very thin strips and add them to the meat and eggplants. After it has fried a little, add thinly sliced bell peppers to the pan and fry everything together.
Морковь натрите на терке для морковки по-корейски, либо тоже нарежьте очень тонкой соломкой, добавьте ее к мясу и баклажанам. После того как она немного обжарится, добавьте на сковороду тонко нарезанный болгарский перец и обжарьте все вместе.
To prepare the dressing, mix olive oil, lemon juice, soy sauce, garlic, sugar and parsley. Lightly salt the dressing and add it to the cooked beef and vegetables.
Для приготовления заправки смешайте оливковое масло, сок лимона, соевый соус, чеснок, сахар и петрушку. Немного посолите заправку и добавьте ее к готовой говядине с овощами.
If your guests know how to use chopsticks, then the salad should be served with them, so you can immerse yourself more in the Asian culture and traditions, thanks to which this incredibly tasty salad appeared.
Если ваши гости умеют пользоваться палочками, то салат стоит подавать именно с ними, так вы сможете больше погрузиться в азиатскую культуру и традиции, благодаря которым и появился этот невероятно вкусный салат.