Peel the garlic. Chop the walnuts, finely chop the dill. Wash the pork.
Очистите чеснок. Измельчите грецкие орехи, нарежьте мелко укроп. Свинину помойте.
Using a sharp knife, cut the meat into 1.5 cm pieces without cutting all the way through to form an accordion.
Надрежьте острым ножом мясо на кусочки по 1,5 см, не дорезая его до конца, чтобы получилась гармошка.
Squeeze garlic, juice of half a lemon into vegetable oil, add salt to taste. Move. Coat the meat thoroughly, pouring the marinade into each cut.
В растительное масло выдавите чеснок, сок половинки лимона, добавьте соль по вкусу. Перемещайте. Тщательно промажьте мясо, заливая маринад в каждый надрез.
Place the marinated meat on a baking sheet after pouring white wine into it. Discard the remaining marinade. Cover the meat with foil.
Поместите мясо в маринаде на противень, предварительно налив в него белое вино. Вылейте оставшийся маринад. Накройте мясо фольгой.
Place the meat in an oven preheated to 200 °C for 1.5 hours. While cooking, pour the juices over it to prevent it from burning.
Поставьте мясо в разогретую до 200 °C духовку на 1,5 часа. В ходе приготовления поливайте его выделяющимся соком, чтобы не подгорело.
Serve the savory pork sprinkled with chopped walnuts and sesame seeds. Before serving, you can cut it into steaks.
Подавайте пикантную свинину, посыпав измельченными грецкими орехами и кунжутом. Перед подачей можно нарезать на стейки.