Wash the beef, remove the meat from the bone and pat dry with a paper towel. Peel the onions and garlic, wash the plums and remove the seeds.
Говядину помойте, удалите мясо с кости и обсушите бумажным полотенцем. Лук и чеснок очистите от шелухи, сливы помойте и удалите косточки.
Pour vegetable oil into a frying pan, put it on the stove to heat up and put the meat cut into pieces into it. Fry the beef for 10 minutes on all sides until golden brown. If necessary, add water to the pan and continue to simmer the meat until it is soft and the liquid has completely evaporated.
Налейте в сковороду растительное масло, поставьте на плиту разогреваться и выложите в нее нарезанное кусочками мясо. Обжаривайте говядину в течение 10 минут со всех сторон до появления румяной корочки. По необходимости долейте в сковороду воду и продолжайте тушить мясо до его мягкости и полного испарения жидкости.
Cut the peeled onion into thin half rings, finely chop the chili pepper, herbs and garlic. Grind the plums in a blender. Add salt and pepper to the meat and mix thoroughly, remove the meat from the pan. Add onion, garlic and chili pepper to the same pan and fry the ingredients for 5 minutes. Then add the plums and continue to simmer the sauce for about 3-4 minutes.
Очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами, перец чили, зелень и чеснок мелко нарубите. Сливу измельчите в блендере. К мясу добавьте соль и перец и тщательно перемешайте, уберите мясо из сковороды. В эту же сковороду выложите лук, чеснок и перец чили и обжаривайте ингредиенты в течение 5 минут. Затем добавьте сливы и продолжайте томить соус примерно 3-4 минуты.
Serve the spicy beef hot, sprinkle with sauce and sprinkle with herbs, with a salad of fresh vegetables.
Пикантную говядину подавайте в горячем виде, полив соусом и посыпай зеленью, с салатом из свежих овощей.