Rinse the carcass thoroughly and remove fat layers as desired. Peel and chop the onion. Wash the ginger root and chop it finely. Wash the pears and cut into slices.
Тщательно промойте тушку и удалите жировые прослойки по желанию. Лук очистите от шелухи и нарежьте. Корень имбиря вымойте и мелко нарежьте. Груши вымойте и нарежьте дольками.
Rub the carcass with salt and coriander, put star anise and cinnamon inside the duck. Mix pears with onions and ginger and stuff the carcass with the mixture.
Натрите тушку солью и кориандром, внутрь утки положите бадьян и корицу. Смешайте груши с луком и имбирем и нафаршируйте тушку полученной смесью.
Place the duck on a baking sheet lined with foil and place in an oven preheated to 200 degrees for 80 minutes. Then remove the duck and brush with the honey and soy sauce mixture and return to the oven for another 15 minutes. The dish is ready.
Выложите утку на противень, застеленный фольгой, и поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 80 минут. Затем достаньте утку и смажьте смесью мёда и соевого соуса и отправьте обратно в духовку ещё на 15 минут. Блюдо готово.
Place the finished duck on a flat dish and place the pears, garnish with lettuce leaves.
Готовую утку выложите на плоское блюдо и выложите груши, украсьте листьями салата.