Soak the chickpeas for 60 minutes in water, preheat the oven to 200C°. Cut the tomatoes, onions and mozzarella into small pieces. Pumpkin - into medium-sized pieces, and finely chop the arugula.
Замочите нут на 60 минут в воде, разогрейте духовку до 200С°. Помидоры, лук и моцареллу нарежьте мелкими кусочками. Тыкву — кусками средних размеров, а рукколу мелко порубите.
Place chickpeas and pumpkin on a baking sheet, bake pumpkin until soft and chickpeas until done. Stir occasionally.
На противень выложите нут и тыкву, выпекайте тыкву до мягкости, а нут до готовности. Периодически помешивайте.
Cool the pumpkin and chickpeas, put them in a salad bowl, add tomatoes, onions, arugula, and stir the mozzarella. Add butter, salt and pepper to taste.
Остудите тыкву и нут, сложите в салатник, добавьте помидоры, лук, рукколу, моццарелу перемешайте. Добавьте масло, посолите и поперчите по вкусу.
Garnish the finished salad with basil leaves.
Готовый салат украсьте листиками базилика.